28 januari 2022

Last van diabetes? Keer uw diabetes om aan de hand van deze tips!

3 min read

Toen ik onlangs merkte dat ik wel heel vaak naar de wc moest, begon ik hem al een beetje te knijpen. Ik wist namelijk dat veel mensen in onze familie last hadden van diabetes en aangezien ik niet een heel gezond leven leidde, leek het mij niet ondenkbaar dat ik ook aan diabetes zou lijden. Ik heb toen eerst nog even mijn kop in het zand gestoken, maar op een gegeven moment ben ik toch naar de huisarts gegaan omdat ik wilde weten of er echt iets met mij aan de hand was. Ik heb toen een test gedaan en daaruit bleek inderdaad dat ik diabetes type 2 had. Dat was natuurlijk geen prettig nieuws om te horen, maar de huisarts liet mij weten dat er zeker nog wel hoop was. Hij zei keer diabetes om en je kunt zorgen dat je toch nog een heel goed leven kunt hebben. Ik wilde weten hoe keer ik diabetes om want in mijn beleving was dit een ziekte waar je niet meer van af kon komen. Ik ben daarom gaan kijken naar mogelijkheden om te achterhalen waar ik moest zijn wanneer ik meer wilde weten over dit proces en ik ben toen gewoon gaan googelen op ‘keer diabetes om’ en ik heb toen heel veel sites gevonden waar ik meer over dit onderwerp te weten kon komen. Ik heb gezien dat je op de site ziektevrijleven.nl heel veel mogelijkheden kunt vinden om te zorgen dat je je ziekte onder knie kunt krijgen. Ik ben daarom gaan lezen en ik zag dat wanneer iemand zegt keer diabetes om, je dit ook echt goed kunt doen. Je kunt namelijk aan de hand van een gezondere levensstijl zorgen dat je je ziekte veel beter onder controle krijgt. Dat is natuurlijk heel veel fijner dan wanneer je ziekte jou onder controle heeft. Ik keer diabetes om door middel van gezonder eten en ik sport ook meer. Dat had ik uiteraard eerder moeten doen, maar keer diabetes om wanneer het er is en je zult merken dat je toch nog heel veel uit je leven kunt halen. Vandaar dat ik iedereen met deze aandoening zou willen zeggen: keer diabetes om door even naar de site ziektevrijleven.nl te surfen.

Keer diabetes om en ervaar weer dat u leeft

Ik keer diabetes om door te zorgen dat ik geen slechte dingen eet. Ik heb gemerkt dat het helemaal niet heel veel werk heeft te zijn. Ik keer diabetes om door te zorgen dat ik geen dingen tot mij neem die schadelijk voor mij zijn. Ook hou ik de site ziektevrijleven.nl gewoon goed in de gaten want ik zie dat je hier altijd weer nuttige tips kunt vinden.

Wilt u ook gezonder gaan leven?

Ook wanneer u geen diabetes heeft, is deze site heel interessant om een keer te bekijken omdat:

  • U hier heel goede tips kunt vinden over hoe u gezonder kunt leven
  • U hier kunt zien wat u beter wel en niet kunt eten
  • U via deze site op de hoogte wordt gehouden over nieuwe inzichten op het gebied van diabetes

Ik hoop dat u hier ook veel nuttige tips zult vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *