Eten

De leukste en lekkerste cadeau tips voor Moederdag

Moederdag, het is en blijft een hele mooie, maar voor sommigen misschien ook een stressvolle dag. Voor mij is dit in ieder geval wel zo. Elk jaar vliegen de dagen voorbij en dan zit je ineens in eind april en moet je halsoverkop gaan bedenken wat je jouw moeder moet geven voor Moederdag. Nu ik weet dat meerdere mensen hier last van hebben heb ik wat onderzoek gedaan en de 3 leukste Moederdag cadeaus op een rijtje gezet.  

Een lekkere geur voor mama’s humeur 

Als ik aan een leuk cadeau voor mijn moeder denk gaan mijn gedachten al snel uit naar lekkere geurtjes en dingetjes voor in huis. Nu kwam ik uit op een geurpakket. In deze pakketten zitten meestal veel dingen waar moeders gelukkig van worden. Denk aan handzeep, geurstokjes, douchegel en waarschijnlijk een luchtje voor in huis. Met bijvoorbeeld die geurstokjes ruikt het altijd lekker in huis en wie wordt er nou niet blij van thuiskomen in een heerlijk ruikend huis? Ik wel in ieder geval! 

Maak het speciaal 

Sieraden. Sieraden doen het altijd goed. En nee dan heb ik het niet over de plastic of zelfgemaakte sieraden die je vroeger altijd aan je moeder gaf (al denk ik wel dat de meeste moeders hier nog best gelukkig van worden). Ik heb het over een sieraad met een betekenis. Dit kan op best veel manieren. Je kan haar bijvoorbeeld een paar oorbellen geven waarvan je weet dat ze deze al heel lang wilt, maar je kan hier natuurlijk ook iets in laten graferen zoals haar geboortedatum of de datum van een speciale dag. Het kan zijn dat je moeder niet van sieraden houdt of ze deze kwijtraakt. Gelukkig is er dan ook nog de optie om een wat praktischer sieraad te geven zoals een horloge. Uit ervaring weet ik dat dit een top cadeau is. Of het nou een horloge of een ander sieraad is, als het een betekenis heeft zit je goed! 

Save the best for last 

En dan als laatste, maar ik denk toch wel altijd het beste Moederdag cadeau: CHOCOLADE! Chocolade is een cadeau dat goed is op elke dag. Voor Moederdag wil je natuurlijk wat speciaals geven en iets anders dan een standaard reep. Nu ben ik laatst iets tegengekomen wat wel in mijn top 3 moest. Dit is namelijk de chocolade lepel van Chocolate Company. Wat houdt dit in? Dit is dus een lepel met een blok chocolade eraan in de smaak die jouw moeder (of stiekem jij) lekker vindt. Deze lepel roer je dan door een kop met warme melk en dan krijg je zoals je waarschijnlijk wel kunt raden: Chocolademelk! En hoe gezellig is het nou om samen met je moeder op Moederdag onder een dekentje je eigen chocolademelk te maken? Precies! En voor iedereen die te laat is met zijn Moederdag cadeau, geen stress, want Chocolate Company kan je chocolade bezorgen.